Skip Navigation
 
 

Ondernemers

(Startende) Ondernemer(s), hier is de oplossing !!

Ondernemers zijn doorgaans zeer bedreven en enthousiast over hun werk en werken vele uren om hun droom te verwezenlijken. De (financiŽle) administratie is daarbij vaak een struikelblok waar de (startende) ondernemer zo weinig mogelijk tijd in wil steken maar wat wel goed moet en het liefst niet te duur moet zijn.

Helaas, de praktijk is anders. Door de (financiŽle) administratie ontstaat vaak stress omdat:

- de boekhouding vaak nog even bijgewerkt moet worden als men al veel gewerkt heeft;
- de facturen nog gemaakt moeten worden, terwijl het werk er nog ligt;
- de klanten hun rekeningen niet direct betalen, zodat er liquiditeitsproblemen ontstaan;
- er vele regels zijn die uitgevoerd moeten worden, maar waar je eigenlijk geen tijd voor hebt;
- enzovoort, enzovoort, enzovoort.

Door bovenstaande problemen verdwijnt de gedrevenheid in het werk en kan er veel ergernis en frustratie ontstaan. Kan dit niet anders??

Jazeker!! Wij bieden u een unieke kans om deze problemen allemaal te omzeilen. Oftewel: U vraagt, wij bieden. En dit allemaal tegen een van tevoren vastgelegde prijs op jaarbasis.

Hoe werkt dit?

Wij komen bij u langs en gaan samen met u bespreken wat er op financieel / administratief gebied moet gebeuren. Dit kan gaan van invoeren van administratie tot het maken van facturen of zelfs debiteurenbeheer. Daarnaast kunnen we alle communicatie en verplichtingen naar de belastingdienst en / of overige instellingen voor u regelen. Wat u maar wenst. We zetten alle afspraken voor u en ons op papier en maken een vaste prijsafspraak voor dat jaar. U weet dus precies wat we voor u doen en voor welke prijs !

Nu kan het zo zijn dat u, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw administratie, u veel meer administratie / werk / omzet heeft dan wat wij volgens de afspraken / prijs hebben ingeschat. Wat dan? Jammer voor ons, maar afspraak blijft afspraak. Uiteraard zullen we het jaar daarna wel iets bijstellen, natuurlijk zal dit altijd in samenspraak met u gebeuren.
 
 
Sitemap | « Terug|Print deze pagina