Skip Navigation
 
 

Particulieren

Wist u dat door onwetendheid veel geld bij de fiscus blijft liggen? Ook bij u? Wij kunnen dit voor u uitzoeken!

Wij zijn een jong en beginnend administratiekantoor dat er op gericht is klantvriendelijk ťn efficiŽnt te werken. Omdat er door de verschillende regelgevingen en de vele toeslagen veel geld bij de belastingdienst blijft liggen, willen wij graag een volledig pakket aan kunnen bieden voor iedereen.

Wanneer u denkt geld te kunnen besparen / terug te kunnen krijgen op uw belastingaangifte of in aanmerking denkt te komen voor toeslagen of te kunnen verdienen op uw hypotheek, kunnen wij u van dienst zijn. Slapeloze nachten over uw belastingaangifte of hypotheek is echt niet nodig.

Kost u dit geld? Wij zullen allereerst kosteloos en vrijblijvend uw situatie doornemen. Pas als we daadwerkelijk iets voor u kunnen en gaan betekenen zullen we kosten in rekening brengen. Geen zorgen: wij hanteren een sociale manier van kostenberekening. Uiteraard geven wij dan een kostenopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij werken op basis van vertrouwen en willen u duidelijkheid geven.

Baat het niet schaadt het niet! Dus..........neem even de moeite en neem contact met ons op. Dit kan het contactformulier of e mail. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen.
 
 
Sitemap | « Terug|Print deze pagina